jewel | التاريخ: الثلاثاء, 2011-08-30, 9:49 AM | رسالة # 1 |
عقيد
مجموعة: المشرفين
رسائل: 224
| المقادير: نصف كيلو لحمه مفرومه ربع كيلو ورق عنب طازج 4 ثمرات بصل متوسطه 2 ثمرات بطاطس كبار 4 ثمرات طماطم متوسطه حزمه بقدونس صغير ملح فلفل و بهارات 2 كوب ماء عصير 2 ليمونه 2 م-ص زيت زيتون
طريقه عمل ورق العنب باللحم يفرم البصل و البقدونس و تخلط مع اللحم المفروم و يضاف الملح و البهارات تقشر البطاطس حلقات و الطماطم و البصل شرائح يحضر ورق العنب و يوضع ورقه مقابل الاخري من اربع جهات و يوضع في وسط ورق العنب اللحمة المفرومه و يشكل على شكل البورغر ثم تلف اللحمه بالورق يوضع جزء من البطاطس في ارضية الصينيه و الجزء الاخر يوضع على وجه الصينيه مع البصل والطماطم يوضع الماء مع عصير الليمون و زيت الزيتون فوق ورق العنب باللحم يوضع ورق عنب باللحم في فرن درجه حراره 200 درجه و يقدم ورق العنب باللحمتثبيت:
|
|
| |